Servera mufflonfärsbiffar med rosmarinstuvad vitkål och rostad potatis. 250 g mufflonfärs. 4 stjälkar färsk rosmarin. Blanda ner ca 250 g mufflonfärs, finrivet skal från 1/2 citron, 30 g riven Västerbottensost, 1 msk vatten, 1 vitlöksklyfta (pressad), 1/2 tsk torkad timjan, 1/2 tsk torkad salvia, 1/2 tsk salt och 1 krm svartpeppar i en bunke. Forma färsen till 2 biffar
Alla barns favoritgratäng - makaroner blandat med köttfärs under ett härligt osttäcke. Fräs matfettet i en stekpanna och bryn lök och köttfärs tills det fått färg
Lägg i all färs och rör om med en trägaffel tills allt är smuligt och har fått fin färg. Lägg nu mos och färs i strängar, varannan mos och varannan färs
Bryn köttfärs och svamp i stekpannan, krydda med salt och peppar. Skölj och skär purjolöken i skivor, ha i den i pannan och fräs ihop med färs och svamp, lägg i buljong tärningen och slå på vatten och grädde