Ser kanske inte så god ut, men den var mumsig, kanske lite nyttig också. 1 gul lök2 Brocclli knippenskär och hacka både löken och broccolin, fräs i en kastrull med lite olivolja
Ingredienser. 3-4 klyftorVitlök1 stGul lök12 dlGrönsaksbuljong/benbuljong eller vatten + färdig grönsaksbuljong1 stBroccoli1 stBlomkålshuvud (litet)1 burk (eller ca 200 gr) kokta och förbereddaVita bönorEn nypaSaltEfter smak men mellan 1 tsk-1 mskVitvinsvinäger
När jag var 15 år åkte jag med min pojkvän till London över nyår. Förutom loppmarknader, en skum konsert på the Mall, ett utkylt rum och oändligt många affärer med begagnade lp-skivor är det besöket på Portobello Road jag minns bäst
Nu har vi vaknat upp till sommartid. Visst har ni kommit ihåg att ställa om klockorna. Perfekt att tappa en timme under påsken då man ändå har flera extra dagar ledigt
gj. Så grymt gott. Ugnsstekt vitkål och en fantastiskt god färsk kabanoss, serverad med steviaketchup, amerikansk osötad senap (5,5 kolisar/100) och grillade tomater
Zucchinipasta är så enkelt att göra och blir ett väldigt bra substitut till vanlig pasta. Man kan t. ex. köpa en Veggie Twister för att få till en spaghettiliknande form, men det går också att använda en osthyvel till att hyvla skivor som man sedan skär så att det blir avlånga strimlor
Kyckling/Chicken. Ugnsbakad kycklinggryta med mango chutney. April 28, 2016 12. 16. Nu ska jag dela med mig av ett recept som jag åt hemma hos en vän häromdagen