Het krabbdipp Ingredienser Portioner. 6 1 burk krabba (à ca 170 g) 1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar) 2 salladslökar 2 dl riven lagrad ost (t ex västerbottensost) 2 dl majonnäs 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar crostini till servering Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Räkstuvning 2 msk smör. 13 msk vetemjöl. 12 dl mjölk. 12 dl grädde. 10,5 dl vatten. 10,5 tsk salt. 14 msk hackad dill. 1150 g skalade räkor eller 500 g räkor med skalFräs mjöl och smör i en kastrull receptfavoriter.se
Räktårta! Räktårta. Räktårtan jag gjorde igår var både lätt att göra och väldigt god, man förbereder den innan och dekorerar den när man ska äta Mitt liv och mitt kök
Räktårta Botten. 250 gram kavring. 100 gram smält smör. Fyllning. 5. gelatinblad. 400 gram naturell philadelphiaost original Hotell Tvärdraget
Räksoppa med konjak och grädde 400 g räkor med skal. 160 g gul lök. 10,5 morot. 140 g rotselleri. 12 msk tomatpuré. 12 msk konjak. 12 dl vitt vin, torrt www.koket.se
Baguette med räkröra Räkröra. Skala och hacka morötterna fint eller kör dem i matberedaren med kniven monterad. Lägg hacket i en skål och tillsätt 1 msk vatten och mikra 1 minut Hemmets Journal
Räkbakelser med smördeg Rulla ut smördegen. Ta ut 10-12 rundlar med mått, ca 8 cm diameter. Lägg dem på plåt klädd med bakplåtspapper Hemmets Journal
Skaldjurspaté med sauce verte Blanda ner skaldjur och dill på låga varvtal, så att de inte mosas sönder. Lägg fisken i bitar i matberedaren med kniven monterad Hemmets Journal
Picklade grönsaker Skala och skär kålrot och morot i tärningar, 2x2 cm. Dela blomkålen i mindre buketter. Koka kålrot och morot i saltat vatten i 10 minuter Hemmets Journal
Wraps med räksallad Skölj romansalladsbladen och slunga dem torra. Förpacka i plastpåsar. Koka couscousen enligt anvisningar på förpackningen Hemmets Journal
Grillade musslor med örtdressing Skölj och kontrollera att musslorna är hela och att skalen sluter sig. Lägg dem på grillgallret över glödande kol Hemmets Journal
Heta chiliräkor Skala räkorna, med behåll skaltippen kvar på stjärten. Skala och finhacka vitlöksklyftorna. Snitta, kärna ur och hacka chilifrukterna Hemmets Journal
Skaldjursplatå med två såser Rhode Islandsås. Blanda majonnäs med vispad grädde och chilisås i en skål. Smaka av med torr sherry eller konjak (kan uteslutas), salt och peppar Hemmets Journal
Räkor i currysås Räkor i currysås 4 portioner. 500 g skalade räkor. 1 röd paprika. 1 grön paprika. 1 gul lök. 1 vitlöksklyfta. 1 röd chili Back 2 Basics
Räkor i pepparstark sås Räkor i pepparstark sås. 300 g räkor med skal. 1 msk kokosolja. 1 dl vitt matlagningsvin. 2 finhackade charlottenlökar Mat