Räkstuvning
receptfavoriter.se
receptfavoriter.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 msk smör
  • 13 msk vetemjöl
  • 12 dl mjölk
  • 12 dl grädde
  • 10,5 dl vatten
  • 10,5 tsk salt
  • 14 msk hackad dill
  • 1150 g skalade räkor eller 500 g räkor med skalFräs mjöl och smör i en kastrull. Tillsätt mjölk, grädde och vatten samt rör tills stuvningen är slät. Koka stuvningen i 5 minuter. Skala räkor om du köpt räkor med skal. Skölj och hacka dill. Tillsätt och vänd i räkor, dill och smaka av räkstuvningen med salt och ev en nypa vitpeppar.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.