Häll av tonfisken och tillsätt den i flagor. 2 förp tonfisk i vatten (à 120 g). 1 liten rödlök 2 citroner 250 g pastasnäckor 350 g broccoli 1 skiva fullkornsbröd (50 g) 0,5 tsk kajennpeppar 1 gurka 0,5 knippa gräslök eller dill (15 g) 4 msk naturell yoghurt 2 förp tonfisk i vatten (à 120 g) 50 g fetaost
Servera den frasiga fisken med mos. Lägg fisken i en ugnsfast form. Toppa fisken med blandningen. Ströbröd, rostad lök och persilja till täcket att lägga ovanpå fisken
Tillagning. 1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Blanda citron, honung och cayennepeppar till en marinad. Lägg ner laxen i honungsmarinaden och låt ligga i ca 10 minuter
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Potatis. Skala och klyfta potatisen och lägg i en ugnsfast form. Tillsätt olja och salt efter smak och blanda om ordentligt
Det här är en fiskgryta med marockanska smaker. Strax innan det är dags att servera lägger du i fiskbitarna och låter dem sjuda i fem minuter så de blir precis kokta utan att bli överkokta – det tar bara några få minuter