I lördags testade vi att göra fisktacosoch det blev definitivt en ny favorit för mig. Krydda fisken med salt, peppar samt paprika, chili och spiskummin
Tillsätt mixen tillsammans med en skvätt olivolja, rapsolja, lite pressad lime, salt och peppar till avocadon och blanda och mosa ihop det med en gaffel
Smakas av med salt och servera med gräddfil, bröd ochguacamole. Ta bra en stor gryta med lock och bryn köttet i olja tills det har fin yta runt om alla köttbitar
Däremot har fisktacos fått en alldeles speciell plats i vår gastromage. Addera lite salladsmix, en fruktig och fräsch mango- och avokadosalsa med lite chilisting som toppas med krämig chiliyoghurt
Och om man vill smaksätta med lime eller citron är en smaksak. Om du varit på en reklambyråfest i The Big Apple så vet du att det serveras hinkvis medguacamole som gärna äts skedvis med lite majschips eller friterat majsbröd
Hamburgare med hembakt hamburgebröd och hemmagjord guacamole, grönsaker och dipp. Har en mördartenta i fysiologi på onsdag och dagarna spenderas med konstant plugg
Jag hade ingen lök hemma men alla andra ingredienser och jag måste säga att jag gillar den här versionen bättre än guacamole som man gör med enbart avokado och lime (och ibland gräddfil eller creme fraiche
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.