Skär fläskfilén i mindre bitar. Häll sedan över detta i pannan med fläskfilé. När dessa fått fin färg så häll över i pannan med fläskfilén, löken och de soltorkade tomaterna
Fick ett sånt sug efter just fläskfilé med krämig rosépeppar då jag inte använt den på länge. 1 fläskfilé, ca 400 gram. Putsa fläskfilén och skär i ca 1 m tjocka skivor. 1 fläskfilé
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Ända och koka brysselkålen knappt mjuk i lättsaltat vatten. 3. Hacka lök och vitlök och stek i smör tills de mjuknat och fått lite färg
Lägg fläskfilébitarna i en ugnsfast form och täck med savoykålsbladen. Skär fläskfilén i minst 8 bitar och krydda kraftigt med salt och peppar. Hetta upp smöret i stekpannan och bryn fläskfilébitarna 2 min på varje sida. 500 g fläskfilé