DenblygaViolen
Fläsk

Fläsk

  • 10 Recept
Ostfylld kassler

Ostfylld kassler

Här kommer en favorit i repris. Kassler fylld med ost, soltorkade tomater, vitlök och basilika som sköter sig själv i ugnen på en kvart
Tomat & Kasslerpaj med smak av basilika

Tomat & Kasslerpaj med smak av basilika

Nu ha jag ÄNTLIGEN fått en kamera, så nu kanske jag kan börja ta lite vettigare bilder. En liten kompakt Sony Cybershot DSC-W215 med 12 megapixlar
Fläskfilégryta med rosépeppar

Fläskfilégryta med rosépeppar

Fick ett sånt sug efter just fläskfilé med krämig rosépeppar då jag inte använt den på länge. 1 fläskfilé, ca 400 gram. Putsa fläskfilén och skär i ca 1 m tjocka skivor. 1 fläskfilé

Skinklåda med brysselkål och tomat.

1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Ända och koka brysselkålen knappt mjuk i lättsaltat vatten. 3. Hacka lök och vitlök och stek i smör tills de mjuknat och fått lite färg
Krämig kassler och ostsås

Krämig kassler och ostsås

Skär kasslern i tärningar. Dela svampen i så stora bitar som du vill ha dom. Strimla paprikan och purjolöken
Fläskfilé i tomatsås

Fläskfilé i tomatsås

Lägg fläskfilébitarna i en ugnsfast form och täck med savoykålsbladen. Skär fläskfilén i minst 8 bitar och krydda kraftigt med salt och peppar. Hetta upp smöret i stekpannan och bryn fläskfilébitarna 2 min på varje sida. 500 g fläskfilé