Kyckling

Kyckling

  • 14 Recept
Gratinerad kycklingfilé - Hemmets Journal

Gratinerad kycklingfilé - Hemmets Journal

Skölj och torka av kycklingfiléerna. Stek kycklingen gyllene runtom. Skär kycklingfiléerna i sneda bitar och lägg dem på ett uppläggningsfat
Ratatouille med kyckling

Ratatouille med kyckling

Ratatouille är ju bara så otroligt gott till kött, fisk eller som här kyckling, en riktig favorit tillsammans med en klick bearnaisesås
Kyckling med timjan och vitlök

Kyckling med timjan och vitlök

Bryn kycklingen runt om i olivolja så den får färg, men inte blir genomstekt. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Kyckling med chili och ingefära!

Kyckling med chili och ingefära!

Bryn kycklingfileerna i smör och olja, salta och peppra. 6 kycklingfiléer (ca 800 gram), 1 msk smör, 1 msk olja, ½ tsk salt, 2 krm svartpeppar, 250 g schalottenlök, 2 ½ msk finhackad färsk ingefära, 2 skalade vitlöksklyftor, 1-2 urkärnad röd chili, Bladspenat (går bra med fryst). Relaterat 6 kycklingfiléer