Gratinerad kycklingfilé - Hemmets Journal Skölj och torka av kycklingfiléerna. Stek kycklingen gyllene runtom. Skär kycklingfiléerna i sneda bitar och lägg dem på ett uppläggningsfat Hemmets Journal
Ratatouille med kyckling Ratatouille är ju bara så otroligt gott till kött, fisk eller som här kyckling, en riktig favorit tillsammans med en klick bearnaisesås Kryddburken.se
Kyckling med timjan och vitlök Bryn kycklingen runt om i olivolja så den får färg, men inte blir genomstekt. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan Matklubben.nu
Paleo-inspirerat lunch/middagstips: Mini kyckling "sliders" Detta recept/tips är lite Paleo-inspirerat och jag kallar det för Mini kyckling sliders. Ta ett färdiglagat kycklingbröst och skär det i skivor Tasty Health
Kyckling med chili och ingefära! Bryn kycklingfileerna i smör och olja, salta och peppra. 6 kycklingfiléer (ca 800 gram), 1 msk smör, 1 msk olja, ½ tsk salt, 2 krm svartpeppar, 250 g schalottenlök, 2 ½ msk finhackad färsk ingefära, 2 skalade vitlöksklyftor, 1-2 urkärnad röd chili, Bladspenat (går bra med fryst). Relaterat 6 kycklingfiléerUnderbaraHem