Barnen älskar gulaschsoppa, så det borde väl vara ett säkert kort med gulaschgryta tänkte jag. Nedan skriver jag in receptet som det står i appen där man tillagar i vanlig gryta på spisen, och efter det skriver jag vilka förändringar jag gjorde och hur jag tillagade gulaschen i Crock Poten
Gott, värmande och mättande. Sydfransk gratäng med aubergine & squash är len och följsam i smaken. Ungefär som ett matminne från barndomen – du vet att det finns men du har ändå glömt bort det
Denna goa gryta är inspirerad från viktväktarna och blev supergod, väldigt mustig och värmande. Att laga den i lergrytan blir så gott och mört tycker jag, men vill man går det lika bra i en gryta på spisen också
Skölj av köttet och lägg det i en gryta, salta, peppra och häll i de övriga kryddorna. Bryn lök, paprika och vitlök i en annan stekpanna och häll i grytan