I det här receptet har jag använt durramjöl och teffmjöl (läs mer i listan över glutenfria mjölsorter) men man kan byta ut dem mot andra mjölsorter med liknande egenskaper
Inte heller några flådiga bakverk blev det, utan jag fick nöja mig med te och glutenfriascones. Forma sconesmed fuktiga händer, eller klicka ut med hjälp av sked
Mums med en skiva ost på. Sprängfyllt med nyttigheter i form av fibrer, mineraler och goda fettsyror. Testa du också, så får du se om du inte håller med mig
Glutenfria och mjölkfria bovete- och havresconesmed chiafrön. Jag föredrar att använda yoghurt när jag bakar glutenfriascones, då jag tycker får en bättre konsistens
Helt glutenfriamed mandelmjöl som man absolut kan byta ut till annat glutenfritt mjöl. Scones är ju inte helt fel, enkelt gott och lättbakat bröd utan jäst
Fixa nu dessa snabbakade, ljuvliga sconesenmed mozzarellaost till kvällstéet ikväll. Men, vi glutenintoleranta kan inte svänga via affären efter gott, ljummet, ostigt bröd med samma lätthet som andra… Attans
Snabbt och lättbakat bröd som smakar underbart varmt och nygräddat med ost och marmelad. Glutenfriascones (8 bitar). Klicka ut degen till två runda kakor, ca 15 cm i diameter, på en plåt med bakplåtspapper
Det här är det bästa glutenfria fröknäcket jag har kreerat. I det här knäcket samsas både havregryn, bovete, hirs, sesam, linfrön och chia och det är med andra ord alldeles knökafullt av en massa olika nyttigheter
Jag fyllde brödet med Nutella och det receptet hittar ni här. Dessa glutenfriascones är helt fantastikt goda och saftiga, de går snabbt att göra så man kan göra de på morgonen om man har lite extra tid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.