Kycklingen kryddas med två syrliga och välkända kryddbladningar från Mellanöstern, sumak och zaatar. Ta ut den färdiga kycklingen från ugnen, strö på pinjenötterna med smöret och persiljan
Saftiga Kycklingklubbor som får gotta sig i en riktigt god marinad. Kycklingklubbor. Blanda allting väl (förutom grillkryddan) och pensla kycklingen med marinaden
Hacka alla grönsaker (förutom vitlöken) och kycklingfilen. I en separat stekpanna hettar du olja, hacka ingefäran och fräs den snabbt, häll i kycklingen
En nyttigare variant på panerad kyckling där jag använder quinoa istället för ströbröd. Jag använde röd quinoa till min kyckling men den ljusa sorten funkar lika bra
6 portioner syrliga kycklingklubbor. 6-7 st kycklingklubbor (ca 2 kg). 4 dl vatten 6 portioner syrliga kycklingklubbor. 6-7 st kycklingklubbor (ca 2 kg)