Nu när höstluften börjar komma smygandes blir jag som vanligt sugen på soppa. Igår blev det en smakrik fisk- och skaldjursvariant som går snabbt att göra och som blir riktigt god
Gör så här Mängden ingredienser har ändrats. Kom i håg. Matlagning till många tar längre tid Salta ingredienser och kryddor bör tillsättas efter smak mot slutet Sätt ugnen på 175 grader
En av de enklaste och smakrikaste rawfoodklassikerna. Gott och mättande. Fräsch sommar- eller vårrätt. Det här är en rätt som passar att tillsätta extra protein i from av raw-vegan proteinpulver tycker jag
Svärmor och svärfar bjöd på middag under påsklovet. Det blev två olika fiskrätter. Den här har jag bloggat om förut, men blir så god att den är värd ett extranummer
Alla är vi väl överens om att vi behöver dra ner på köttkonsumtionen. Ibland kan det vara svårt att hitta vegetariska alternativ utan att göra avkall på smaken (eller så tar det lång tid att tillaga), det tycker i alla fall jag
"Cacciatore" som betyder jägarfruns gryta. Den kommer ursprungligen från mellersta Italien och naturligtvis finns det lika många variationerpå den som det finns jägarfruar