Kombinationen ädelost och mango chutney är en höjdare. Salt möter sött kan liksom inte bli fel. Detta är ett enkelt recept som passar när man är många runt bordet
Lägg fisken i en smord ugnsfast form. Pressa över citronsaft och krydda med salt och peppar. Täck formen med folie och baka i ugnen på 200° i 10–15 minuter
Fläskfilé i god sås. 6 port. 800 gram fläskfilé1 tsk salt1 tsk grovmalen svartpeppar1 hackad gul lök2 dl crème fraiche2 dl grädde2 msk chilisås1 msk Worcestershiresås1 msk soja1-2 pressade vitlöksklyftor1½ msk rosepepparhackad persilja Skär filen i skivor ca 2 cm, platta ut dem något
Hej där. Hoppas allt är väl med er denna mörka måndagskväll. Jag tänkte bara dela med mig av kvällens recept samt slå ett slag för ugnsmackan – gjorde dessa godingar igår bestående av smörstekta trattkantareller (som jag fick av Löwis snälla kille Jonas) och ost på vitt bröd
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Skär torsken i mindre bitar. Rensa grönsakerna och skär dem i tärningar eller stavar. Koka upp ca 5 dl vatten, lägg i grönsakerna och förväll i 3 minuter