Hemmagjorda teblandningar är en av mina favoritsaker att göra inför hösten. Och en av de bästa blandningarna jag vet är den här blommiga varianten, som tar vara på sommarens torkade rosor och lavendel
Nässelpesto med mandel. 2 L nässlor. 1 dl mandel. 1 dl. rapsolja. 1 vitlök. 1 tsk salt. 2 dl riven. parmesan. Skölj. nässlorna väl och koka dem sedan i lättsaltat vatten ca 5 min
Det är få röror som är så användbara som pesto, till pasta, på mackor, fylla i kött- eller fiskrullader eller helt enkelt bara klicka ner i en god soppa
Robban lagade denna gratäng innan jag börjat med LCHF och den var verkligen himmelskt god. Han utgick från detta recept, men la även till broccoli, parmesan och vitlök
Ur min bok. “Paleo – Naturlig mat & livsstil”. Foto. Peo Quick. Inser att jag aldrig lagt ut recepetet på en av mina absoluta favoriträtter här på bloggen vilket är lite av en skandal med tanke på hur många gånger jag gjort den
I helgen när jag satt och surfade på Facebook dök det plötsligt upp ett sponsrat inlägg från Företaget Belvita med en video som gjorde reklam för deras frukostkex