Pajskal. Tryck ut degen i en pajform, ca 24 cm i diameter. Häll fyllningen i pajskalet och grädda i ca 20 min tills fyllningen har stelnat och fått fin färg
Varma Mackor i 3 smaker. 22 oktober 2016 @ 11. 32. Häromdagen gjorde jag Varma Mackor Jalapeño Cheese/Skinka/Tomat som blev suveränt goda, jag kunde inte släppa tankarna på dessa mackor så jag blev tvungen att göra lite fler och denna gång med lite olika smaker
(Obs pajen "blåser upp sig" i ugnen, för att sedan sjunka ihop när du tar ut den). In i ugnen på 225 grader i ca 20 minuter eller tills pajen fått en fin gyllene färg
Idag får du recept på en tacopaj som jag gjorde för ett tag sedan. Det finns flera olika recept på tacopajer, denna har ett krämigt täcke över sig som ger en god smak
Blanda äggen med färs och ost och häll i pajskalet. Kavla degen i mjöl och kläd en pajform (ca 24 cm i diameter). Nagga botten med en gaffel och grädda pajskalet 8–10 minuter tills den fått fin färg. Grädda pajen i ca 30 minuter
Nu är det minsann dags att skicka denna paj vidare till er så här dagen-mitt-i-veckan till ära. En otroligt mättande och smarrig kycklingpaj med mycket god fyllning