Sallad, gurka, tomat. Det här receptet är ett gammalt recept som vi gjorde ofta förut. Jag kom att tänka på det för ett tag sen och blev så sugen på det igen
5 msk Mat & Bak Smör. 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Rotfrukter. Skala och skär rotfrukterna i mindre bitar. Lägg i en ugnsfast form och tillsätt olja samt salt och peppar efter smak
Sprid ut Dumle på ett bakplåtspapper och baka i ugn på 175 grader i ca 8 minuter. Tips. Testa gärna Dumle med pepparkakssmak för en ännu juligare känsla
På nyårsafton vill man helt klart äta något gott, gärna till förrätt, huvudrätt och efterrätt. Själv tycker jag det är roligt att testa på nya saker, även om det kan vara vanskligt att göra en rätt man aldrig ätit tidigare för första gången när gästerna sitter och väntar
Semestern är igång och då regnet öser ner så blev det lite tid i köket denna dag. Maken fick i uppgift att fixa ihop en marmelad av överblivna rabarber sen förra projektet, för i år ska inget ätbart från trädgården gå till spillo