Jodå det är skönt att ha rensat hjärnkontoret. Men den där strålande och bästa ever idén den visade sig inte, antar att den gömde sig bakom någon hjärncell och väntar in rätt tillfälle att poppa upp, men mycket annat kom på pränt och jag tror att saker och ting kan hända framöver
Här kommer receptet på den goda efterrätten jag gjorde till valborg. Den här efterrätten var en av dem bästa jag gjort sa sambon och jag kan inte annat än hålla med
Det finns en anledning till att klassiker blir just en klassiker - när något är så bra från början att man inte behöver göra om receptet - det håller år efter år
Någon som kanske vaknade idag och insåg att det var semmeldagen. Tänkte tipsa er om några lätta knep för att ändå lyckas få super goda "hemma bakade" semlor
Preheat oven to 375 degrees F and lightly oil a standard glass pie pan (8 inches x 1 1/4 inches). Add graham crackers to a food processor and process until you achieve a semi-fine meal
Jag har gjort en liten remake av min kokosfyllda chokladcookies. Har ni testat dem så vet ni att de är magiskt goda men jag vågar ändå påstå att de här blev snäppet bättre