Skär kycklingfiléerna i bitar på längden. Lägg i kycklingen. 500 g kycklingbröstfilé. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g kycklingbröstfilé Arla® Svenskt Smör 1 tsk salt 2 vitlöksklyftor 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche ½ tärningar hönsbuljong 1 msk riven färsk ingefära 1 tsk sambal oelek 2 päron 1 dl grovhackade, rostade valnötter ½ dl grovhackad färsk mynta
En jättegod och superenkel kycklinggryta med kantareller. LCHF kantarell och kycklinggryta. Ta ur svampen och lägg i kycklingen, och fräs så den får fin färg
Istället för en traditionell söndagsstek kommer här ett recept på hel kyckling i ugn. En kyckling som vi tillagade i lergrytan och som fått lite nordafrikanska toner tack vare att den kryddats med både saffran och apelsin
Kyckling,Middagstips,Pastasåser & andra grytor,Snabba middagstips. Kycklingpasta med soltorkade tomater, bladspenat, basilika och vitlök vill jag bjuda på ett recept på idag
Fredagsmat,Gratänger & ugnsstekt,Julmat,Kyckling,Middagstips. Om du då gör den här kycklingen till, gör det ju inget att även kycklingen blir god av att tillagas i såsen
Salta och peppra kycklingfiléerna. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn kycklingen runt om. Använd gärna stektermometer, kycklingen är perfekt vid 68°