2 hackade
gula lökar, 1,2 kg potatis, 1 tsk salt, Vit- och svartpeppar, 3 ägg, 3 dl vispgrädde eller mellangrädde, 200 g riven lagrad ost, t ex västerbottenost
Har hunnit med ett träningspass nu på eftermiddagen, så himla skönt att träna hemma tycker jag, slippa dra iväg till ett gym, testa det om ni inte gjort det ännu, köp hem lite hantlar och en skivstång och kör, finns massor med program och hjälp att få på tex Youtube
Blanda i riven ost (gärna Västerbotten) och pesto. Servera t e x med Hasselbackspotatis, grönpepparsås och grillad tomat (tomaten kan läggas i samtidigt som filén i formen)
baconlindad kycklingfilé med ugnsstekt potatis. Mina favoriter var Hanna Lindblad och Pauline, helt klart mest drag i dem och snyggast framträdanden, men Hanna gick ju inte ens till andra chansen… Idag gjorde jag ett litet experiment som blev riktigt lyckat
Hacka de soltorkade tomaterna och blanda dem med philadelphiaosten. Smaka av med salt och peppar. Fyll kycklingfiléerna med blandningen och linda sedan bacon runt om dem
Krydda laxfiléerna med örtsalt och peppar. Servera med couscous och sallad. En mycket god fiskrätt med många smaker♥Du behöver4 portioner4 laxfiléerÖrtsaltPeppar1 burk philadelphia vitlök och örter1 kruka färsk timjan
Baconlindad fläskfilé. Dela fläskfilén i två stora delar och stek dem så de får färg. Krydda med lite sal, peppar och salvia, fördela vitlöksosten på hälften av skivorna
Dela kycklingen, på längden ( inte riktigt helt igenom), salta och peppra lite grand. Lägg en skiva parmesanost på varje filé, en msk pesto och två soltorkade tomater
Salta och peppra. Stek dom i stekpanna tills dom fått lite färg och lägg dom sedan i en ugnsform. Skär en röd paprika i tärningar och skär ett gäng färska champinjoner i bitar
Hacka oliver, tomater och lök fint. Lägg färsen i en bunke och tillsätt grönsakerna. Krydda med salt (ta det lite försiktigt med detta) peppar, chiliflakes och oregano
Imorgon bjuds det på rester från dagens middag som bestod av baconlindad fläskfilé och blomkålsmos. Idag är min sista lediga dag sedan ett par veckor och som vanligt kommer paniken krypande lite grann
Salta och peppra. Stek dom i stekpanna tills dom fått lite färg och lägg dom sedan i en ugnsform. Skär en röd paprika i tärningar och skär ett gäng färska champinjoner i bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.