Fisk

Fisk

Ungsbakad torskrygg med pepparrot och brynt smör

Ungsbakad torskrygg med pepparrot och brynt smör

Riktigt snabblagad lyxmat4 Personer600gr torskrygg25 gr smörpepparotsalt, socker och pepparsalta och sockra torskryggarna några timmar innan det är dags att laga den
Torsk- och äggratäng

Torsk- och äggratäng

  400 g Torskfilé. 1  3 st Ägg (hårdkokta). 1  100 g Purjolök. 1  100 g Morot. 1  250 g Keso. 1  2 dl Grädde. 1  2 dl Smetana
Kokt torsk med äggsås

Kokt torsk med äggsås

1Kokt torsk5 dl fiskbuljong, utspädd 600 g torskfilé 0,5 tsk salt 2 msk persilja, hackad. Äggsås1 ägg 1,5 msk vetemjöl 3 dl mjölk 2 krm salt 0,5 krm vitpeppar
Kokt torsk med ägg- och persiljesås

Kokt torsk med ägg- och persiljesås

4 torskfiléer 1,5 fiskbuljongtärning 3 pepparkorn 1,5 l vatten citronsaft (några droppar). 4 torskfiléer 1,5 fiskbuljongtärning 3 pepparkorn 1,5 l vatten citronsaft (några droppar)
Torsk med äggsås

Torsk med äggsås

Vi åt inte så mycket fisk hemma, som det ju lätt blir om en eller flera familjemedlemmar inte tycker att det är så gott
Fiskbiffar

Fiskbiffar

Fiskbiffar är lite nostalgi för mig, för det brukade min farmor göra när jag var liten. Till fiskbiffarna blev det gräddfilssås med dill och gurka