Fisk

Fisk

  • 38 Recept
Fiskbiffar

Fiskbiffar

Fiskbiffar är lite nostalgi för mig, för det brukade min farmor göra när jag var liten. Till fiskbiffarna blev det gräddfilssås med dill och gurka
Torskbiffar med kall dillsås

Torskbiffar med kall dillsås

Det var ju egentligen fisktisdag igår, men eftersom jag mer eller mindre låg däckad i soffan hela dagen så får ni veckans fisktips idag
Fiskbiffar

Fiskbiffar

Fiskbiffar är snabbt och enkelt och blundar man när man äter så kan man låtsas att det är hamburgare, så fiskbiffar är absolut något för alla
Fräscha fiskbiffar av lax och torsk

Fräscha fiskbiffar av lax och torsk

Dagens fräscha och enkla fiskbiffar är ett perfekt sätt att få hela familjen att äta fisk. Man kan givetvis använda färsk fisk, köpa fiskfärs direkt från fiskhandlare och blanda andra fisksorter
FISK MED POTATIS OCH ÄGGSÅS.

FISK MED POTATIS OCH ÄGGSÅS.

Skär fisken i lite lagom stora bitar, öring eller torsk eller bara den fisk ni har. Lägg på fisken ovanpå potatisen tillsammans med ägghacket,pepparrot och citronskal
Fiskbiffar

Fiskbiffar

500 gram fisk, ta gärna hälften lax och hälften vit fisk som hajmal, alaska pollock, gädda, torskfile osv
Torsk i hummersås

Torsk i hummersås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 3 dl basmatiris 250 gram broccoli Torsk 600 gram torskrygg 1 msk Mat
Krispig fisk med kall sås och potatis

Krispig fisk med kall sås och potatis

kall sås till fisk, se recept nedan. När potatisarna börjar koka, sätt in fisken. När fisken är klar och potatisen kokt, servera
Stekt spättafilé med remouladsås

Stekt spättafilé med remouladsås

Salta och peppra fisken. Vänd filéerna i mjöl, sedan i uppvispat ägg och avsluta med att vända dem i ströbröd blandat med sesamfrön
Torsk i äggsås med dill

Torsk i äggsås med dill

Koka äggen i 9 minuter. Skala dem sedan och tärna dem grovt. Koka torskfiléerna i saltat vatten tills färdig (tar endast några minuter)
Panerad fisk med kall sås

Panerad fisk med kall sås

400 g fiksfilé (torsk, kolja eller sej). 1 ägg. mjöl och panko till panering
Stekt panerad fisk med kall sås

Stekt panerad fisk med kall sås

En av de mest populära rätterna där var stekt fisk med kall sås. Det är ju så gott med den saftiga fisken i det frasiga spröda höljet