Stek köttfärsen i det kvarvarande fettet i samma panna. Smula samtidigt färsen med en gaffel. När färsen är ordentligt brynt, rör ner den i kastrullen med grönsakerna och tillsätt först tomatpuré och sedan vin
Bryn färsen eller köttbitarna i olja hälften i taget i en stekpanna. Tillsätt pressad vitlök, lök, chilipulver (eller hackad färsk chili), paprikapulver, svartpeppar, salt och ev
Blanda havregryn, ägg, gräddfil, färs, pulver och svartpeppar. Smörj en rymlig långpanna eller ugnsform med olivolja, lägg i färsen och forma den till en limpa
Blanda ner det i köttfärsen. Tag en klick köttfärs och platta ut. ½ kruka färsk basilika. 700 g köttfärs. 700 g köttfärs 1 gul lök 2 vitlöksklyftor Cayennepeppar Salt Peppar 1 dl turkisk yoghurt ½ kruka färsk basilika 1 påse mozzarella 2 dl crème fraiche ½ - 1 dl grön pesto (ICA´s är den godaste tycker jag) Hamburgerbröd
Slå i ett par dl grädde i skyn som är från köttfärslimpan. Trackback Kryddig grönpeppar köttfärslimpa. 1 kg nötfärs3 msk kalvfond2 ägg1 stor gul lök (finhacka)1 msk tomatpuré1,5 msk sambal oelek0,5 burk grönpeppar i lagVitpeppar, svartpeppar, aromat (eller salt)Blanda alla ingredienserna i en stor bunke. 1 kg nötfärs
Blanda färsen med finriven vitlök, citron, finhackade tomater, örtkryddor och fond. 600 g högrevsfärs. ca 1 msk färsk hackad persilja. ca 1 msk färsk hackad basilika. 1 knippe färsk basilika. Dela färsen i 4 delar och forma till stora, lite ovala burgare. 600 g högrevsfärs. ca 1 msk färsk hackad persilja. ca 1 msk färsk hackad basilika
Den är dessutom extra barnvänlig eftersom jag använder nötfärs istället för helt kött, men vill man använda det istället så går det så klart precis lika bra