Hur som helst lagar Zeina Murtada fantastisk mat från världens alla hörn. Skär i 6-8 snittar per bröd och servera med sallad och en god kall sås, jag följde Zeinas förslag och rörde ihop en klassisk tzatziki
Jag serverade soppan med ett riktigt gott och rejält bröd så att alla kunde äta sig mätta och glada. Vi bara hade en liten ynklig laxbit i frysen och fick oväntat middagsbesök (det känns som om det alltid händer när vi ska äta fisk) så veckans fiskrätt fick bli en mustig och välsmakande soppa
Använd gärna en kryddig korv du gillar för en extra smakrik korvgryta. Dags för lite korv i vrån. Har faktiskt inte haft något korvrecept med i bloggen sedan i februari, vad jag kan se
Hon säger att det i alla fall aldrig kommer att serveras kokt potatis hemma hos henne. Förutom vitkål så är woken preppad med massor av smakrika ingredienser såsom chili, ingefära och vitlök
Tillsätt tomatpure, kalvfond, vitlök, ingefära och alla kryddor. Godast är ju att äta grytan dagen efter man lagat den men det går självklart utmärkt att äta den direkt
Grytor av alla dess slag är en av mina favoritmaträtter att laga. Jag har ju klart bara goda saker i min kyl och skafferi, så gott och gott blir ju oftast gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.