God kväll alla bloggläsare. Kommer med ett tips till imorgon på en krämig Köttfärsgratäng. Den är enkel att göra och tar inte lång tid att förbereda och tillaga
Jag tror att jag åt denna lunch förra veckan och jag kommer göra nått liknande idag, dels för det är så jäkla gott och dels för det går så himla snabbt att trolla fram den
Frasiga borekrullar fyllda med köttfärs, fantastiskt goda att servera med hummus och sallad. Typisk plockmat som gärna serveras som en del av en mezzabuffé tillsammans med annat gott
Idag blev det lasagne hemma till alla barnens förtjusning. Det är en rätt som går hem hos dem flesta. För att få en krämig lasagne är det viktigt att du använder gott om bechamelsås
Meat-free Monday igen och vegetariskt blir ju mer och mer populärt överallt. Det är verkligen en stark trend, vilket man kan förstå då det är bra både för miljön och för plånboken
Detta är bland det absolut godaste som finns, alla kategorier. Jag har gjort både med och utan gelatin och det fungerade även med samma recept men utan gelatin men då nöjde jag mig med två lagers mousse för säkerhetsskull
Jag läser mycket Amerikanska bloggar och matmagasin för att få inspiration och för ganska länge sen, säkert ett halvår sedan, snubblade jag på en tårta från blogglänken ovan som jag kände att jag bara måste prova mig på att baka
Koka upp grädde. Tillsätt chokladen och sjud sakta till allt är smält. Tillsätt smöret i små bitar. Montera in till slät smet Låt sedan stå på rumstempererat ställe 24 timmar