min kokbok

min kokbok

  • 12 Recept
Rawfoodbollar med ingefära och lime

Rawfoodbollar med ingefära och lime

1. Mixa cashewnötter till ett smul i en matberedare. 2. Tillsätt dadlar, kokosflingor, skal- och limesaft (skal från 2 och saft från 1 lime), riven ingefära, agavesirap och salt
Powerbollar med choklad

Powerbollar med choklad

Ett härligt mellanmål eller godis för både stora och små är chokladbollar. Dessa passade jag på att göra innan förlossningen som snacks till Vincent - han tycker nämligen att chokladbollar i allmänhet är väldigt gott
Kyckling i sötsur sojasås

Kyckling i sötsur sojasås

Riktigt gott att servera med jasminris och broccoli. Låt kycklingen puttra på medelvärme under lock tills den inte längre är rå, ca 30-45 min
Ajvarkyckling i ugn

Ajvarkyckling i ugn

Dela sedan i mindre bitar. R nu, fast bara i en vecka för sen ska jag jobba i tre dagar innan jag börjar min riktiga semester
Blomkålsrårakor

Blomkålsrårakor

Förrådet där ute håller på att sorteras och jag grävde ÄNTLIGEN ner mina klängväxter bakom spaljén. Goooood morgon söndag
Glutenfri äppelkaka med kokos

Glutenfri äppelkaka med kokos

Grädda mitt i ugnen 175 grader, cirka 35 minuter. Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser
Cheesecakeglass med kolasås och popcorn

Cheesecakeglass med kolasås och popcorn

Den ska egentligen vara en mousse och stå i kylskåp i minst 3 timmar men jag gjorde den sent och skickade in den i frysen istället så det blev som glass. Ställ i kylen i minst 3 timmar eller 1 timme i frysen, beroende på om du vill ha glass eller mousse