Garnera med laxrosor, citron och dill. 1200 g lax, kallrökt. 1cirka 5 skivor lax, kallrökt. 1Finhacka laxen och löken. 1Rör noga ner gelatinsmeten i laxröran
Gör så här. Sätt ugnen på 150°. Skär köttet i 10 cm stora bitar. Mortla piripiri, svartpeppar och blanda med Bong Touch of Taste Schalottenlökfond, paprikapulver, soja och sirap
Lax var det här. Det blir så gott när man blandar potatisen såhär och bara lägger laxen ovanpå. En riktig storfavorit här hemma med krämig dillpotatis och massor av citronpeppar
Skär laxen i bitar och lägg i en ugnsform. Häll över laxen och strö över riven ost. Lax i citron- och hummersås med kräftstjärtar, ca 4 portioner. 4 laxfiléer. Lax i citron- och hummersås med kräftstjärtar, ca 4 portioner. 4 laxfiléer