300 g spaghetti 4 klyftor vitlök 1 rödlök 1 dl persilja, finhackad 400 g körsbärstomater 1-2 tsk chiliflakes ca 240 g skalade räkor 1 citron, finrivet skal och saft 1 kruka färsk basilika 1 dl parmesanost, finriven salt peppar olivolja, till stekning och servering
Blanda pasta och redningen försiktigt, och servera med nystekta köttbullar. Koka upp pastavattnet och när du häller i makaronerna så kan du börja steka köttbullarna i 3 msk smör
Koka pastan. Servera med pasta Ruccola och Körsbärstomater. 1. Rensa och skär svampen, skiva ned bacon i mindre bitar (funkar med tärnad bacon också), hacka löken
Koka under tiden upp vatten till pastan och koka den enligt anvisningar på paketet. Servera den nykokta pastan med tomatsås, nystekt halloumi och gärna en rejäl näve sallad
Köttfärssåsen är dock bara en del av middagen och en liten sådan om man jämför med pastan. Den hemmagjorda pastan är det centrala och just nu mitt nya dille