Har man bara crème fraiche, lite grädde och ost kan man trolla fram en krämigpastasås. Såsen är ganska krämig redan innan men det är det här sista momentet som verkligen kickar igång krämigheten på allvar
Låt koka ihop till en krämig och tjock pastasås. Servera med pasta. Klipp/skär bacon i mindre bitar, fräs sedan i en kastrull tills det får en gyllenbrun färg
En krämigpastasåsmedbacon och champinjoner går fort att göra och uppskattas av hela familjen. Koka pastan enligt anvisningarna och rör sedan ner den i pastasåsen
Ös gärna på rejält med parmesanost, det gör det hela bara mer krämigt och gott, och för dom som gillar svartpeppar så kan herr M rekommendera att dra några rejäla drag med pepparkvarnen också
Häll pastan, salladen, fetaosten och baconet i en större salladsskål, häll i blandningen med vatten, majonnäs, crème fraiche och vitlök, blanda noga, så att hela salladen blir krämig
Mycket krämigt och gott. Gick igenom lite bilder i kameran och hittade den här enkla rätten från i somras som jag slängde ihop efter en afton med ost och kex
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.