Da man kommer hem fran en tur och returresa till Lyon, är trött, hungrig och man vet att mannen fortfarande har en svenskakurs framför sej och inte kommer hem förrän kl 10 pa kvällen, dâ känns det bra att veta att det stâr en pastagratäng frân gârdagen i kylen
Första semesterveckan är snart redan över, men vad skönt det är att bara få vara. inga tider att passa, man äter när man är hungrig, sover när man är trött och gör bara sånt som man vill
Receptet räcker till 6 portioner. Receptet räcker till 6 portioner. Även om jag tycker väldigt mycket om att laga mat, så känns ibland vardagsmaten mer som ett måste än något man längtar efter att göra när man kommer hem från jobbet
Precis som väldigt många andra i Sverige idag så bakas och äts det kanelbullar i huset, provade ett nytt recept på kanelbullar med vaniljkesella i, de blev mycket goda problemet var att det krävdes betydligt mer mjöl än vad som stod i receptet för att få en hanterbar deg, men de blev som tur var inte alls torra
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Om du är nybörjare och tycker att såsreceptet är flummigt. Pröva grädde, citron, vinbärsgelé, nån droppe bryggt kaffe… Känn dig för, eller googla för färdigt recept 1,5 kg blandfärs