Häromdagen skördade jag de sista rabarberna och plockade svartvinbärsbuskarna nästan rena. Kokade rabarbersirap och satte svartvinbärslikör på "gottning", och av svartvinbären som var kvar kokade jag marmelad
Hej. Detta receptet är en gammal favorit som jag gärna plocka fram under hösten. Grytor av alla dess former är någonting som går varmt på spisen denna årstiden
Skala och skiva äpplena. Koka dem i vattnet, med lock på i ca 15 minuter. Rör då och då i kastrullen. Blanda i kanelen och sockret och låt det koka 5 minuter till
Köttfärslimpa med ost och bacon. 9 Maj 2017 /. 22. 08 /. Alla inlägg,. Recept. /. Permalink /. 0. 500 gram nötfärs,2 st ägg1 paket bacon,ost,1/2 dl grädde1 gul lök och 3 vitlöksklyftorBlanda ägg nötfärs, hackad lök/vitlök, ägg och grädde
Skala och hacka löken och fräs den mjuk i en stekpanna med smör. Låt svalna något. Blanda havregryn, vatten, grädde och ägg i en skål och låt stå i 5 minuter
2 msk tomatpuré. Så gör du. 1. Blanda alla ingredienser till degen och jobba i maskin i 10 min. Jäs övertäckt i 2 timmar tills den fördubblat sin storlek
Detta är en magrare variant av den klassiska rätten Pasta Carbonara. Jag har bytte ut den rökta sidfläsken till mager rökt skinka, har använt 17 % ost istället för parmesan och mellanmjölk istället för lite grädde