Att göra sina egna popsicles eller glasspinnar är väldigt enkelt och dessa körsbärs popsicles är både fantastiskt goda och samtidigt nyttiga att äta, så bara att njuta av dem i solen när du vill
Hacka nötter och choklad och blanda ner det mesta lite försiktigt i glassen. Är man glassugen en vardagskväll kan man med fördel mixa ihop en härlig nice cream-variant av Ben & Jerry's chunky monkey smak Valnötter är så himla gott i desserter tycker jag
Jag förberedde också lite för en middag vi ska ha imorgon, jag gjorde bland annat en underbar glass, den är så god och enkel att göra på bara några minuter, man gör en grund glassoch tillsätter den smak man vill, tex lakrits, choklad eller bär
Att äta glass till frukost är ingen nyhet, varken för mig eller för er som läser bloggen - de flesta av er vet nog att jag har en förkärlek till bananglassoch att det tillhör en av mina absoluta favoriter då det kommer till efterrätts-frukostar
Det är ingen hemlighet att jag älskar glass, och för ett tag sedan såg jag ett inslag på Facebook om hur man gör chokladsås som stelnar på glassen, precis som chokladdoppad mjukglass
Öppna burken med kondenserad mjölk och rör ihop med grädden och vänd ner jordgubbspurén. Häll ut smeten i en form, täck med plastfolie och frys 5-6 timmar. Ta fram ca 30 min före servering och låt tina något i kylen
Då blandade vi bara saftoch vatten och den blev lite klen i smaken. Men så länge får vi njuta av glass, god mat, dricka en kopp kaffe och vara tillsammans med familjen
För att fira att snart vet vi vilket bidrag som skall representera Sverige bjuds det på en fudgebrownietårta med hemgjord lakritsglassoch chokladganache spritsad på toppen