175 grader. Häll såsen över köttet och ställ i ugnen i ca 15 minuter. 1 liten purjolök. 1 pkt Créme Bonjour Kantarell á 100g. 1 köttbuljongtärning. 1 tsk paprikapulver
Grädda i 175 grader mitt i ugnen i ca 15-20 minuter. 1 tsk kanel. 1 tsk kardemumma. 150 g rumsvarmt smör. Smält smöret i en kastrull och låt det svalna
14 maj 2015 @ 19. 1 liten påse med wokgrönsaker ( från frysdisken). 1 lime. 100 g rumsvarmt smör. Rivet skal från 1/2 lime+ lite saft. 2 1/2 dl creme fraiche. saft och rivet skal från 1/2 lime. 1/2-1 msk honung. 14 maj 2015 @ 19. 1 liten påse med wokgrönsaker ( från frysdisken). 1 lime. 100 g rumsvarmt smör. Rivet skal från 1/2 lime+ lite saft. 2 1/2 dl creme fraiche. saft och rivet skal från 1/2 lime. 1/2-1 msk honung. Laxwok 14 ma. 1 liten påse med wokgrönsaker ( från frysdisken). 1 lime salt. 1 liten påse med wokgrönsaker ( från frysdisken). 1 lime salt
Häll i burkarna med krossade tomater och låt koka 15 min. 410 g kidneybönor (1 burk). 410 g borlottibönor (1 burk). 150 g majs (1 burk). 1 röd chilifrukt
Klart att serveras 1 kg frusen älgstek. 1 paket (ca 150g) bacon. 1 st purjolök. 13 st kokta potatisar. Ta fram steken kvällen innan och lägg i kylskåpet då är den lagom upptinad till morgonen och ska då skäras i tunna skivor
Receptet på pitabröd funkar lika bra i vanlig ugn på 225 grader ca 5-10 min. 1-2 msk olja. Arbeta degen för hand eller i maskin ca 10 min. Tryck, eller kavla ut dom till ca 1 cm höga. Grädda dom på inte så hög värme ca 5-10 min. 1 stor gul lök. 1 solo vitlök. 100 gram färska champinjoner. 1-2 msk olja. Arbeta degen för hand eller i maskin ca 10 min Låt jäsa i bunken 30 min Ta upp på mjölat bakbord och knåda, tillsätt mer mjöl så du får en slät och smidig deg. Tryck, eller kavla ut dom till ca 1 cm höga. Grädda dom på inte så hög värme ca 5-10 min Vänd lite då och då. 1 stor gul lök. 1 solo vitlök. 100 gram färska champinjoner
1 fläskfilé ca 450 gram. 1 röd lök. Rör ner mjölet, (spara ca 1 dl till utbakning) samt honung och olja + salt. Arbeta degen kraftigt för hand eller i maskin ca 10 min. Ta ut 6 mått och kavla till ca 15 cm i diam runda, platta bröd. Grädda i 225 grader tills pitabröden fått gyllene färg, ca 10-15 min. 1 fläskfilé. 1 röd lök. ca 10 min Låt jäsa i samma bunke ca. 15 cm i diam runda, platta bröd. 10-15 min Förvara insvepta i kökshandduk tills det är dags att äta