I helgen var det fotboll igen på TV och till detta gjorde vi ostbollar som vi åt till en kall bira. Nästa gång ska jag göra dom lite annorlunda vi tyckte dom var goda men önskade ännu lite mera smak så mera bacon ska testa ett helt paket nästa gång och så kommer jag att ha i mer ost 5-6 dl och mera ostkrokar eller ostbågar har flera namn dessa gula krokar
I kväll har jag förberett nyårsmaten, och bland annat gjort drinktilltugget som blir parmesanbollar. Lite salt tilltugg som är gott till de flesta drinkar
Fyllning. Skala och hacka räkorna. Mosa avokadon. Hacka äggen. Blanda räkor, avokado, ägg, dill, majonnäs, crème fraiche och smaka av med salt, peppar och citronsaft
Skala räkorna. Skala och hacka vitlöken. Dela, kärna ur och strimla chilin. Värm oljan tillsammans med vitlök, chili och saffran utan att det börjar fräsa
Skala räkorna. Blanda samman olja, vinäger, basilika och citronpeppar. Rör samman räkor med dressingen. Kärna ur tomaterna, hacka tomatköttet och blanda med olivolja och 1 pressad vitlöksklyfta