Vi äter mycket soppa med varierande tillbehör. Patrik säger att det bara är en ursäkt för mig att få äta för mycket bröd, och för barnen att få spellialpannkaka efteråt
Vi skippar ägg och mejeriprodukter i den här delikata veganska chokladmoussen. Så här gör du. 1. Blanda alla ingredienser utom garneringen och mixa till slät mousse
Jag tycker Raw Food är spännande om än extremt – för att kallas Raw får maten ej upphettats till mer än 42 grader, men bara genom att läsa ingredienslistan tycker jag mig bli lite piggare och starkare inför vintern som kommer snart
Jag använder mig alltid av medjooldadlar när jag gör mina raw vegan desserter. Hej. I söndags var det ju mors dag och det firades med en riktig god och nyttig efterrätt
Men som sagt, mina smaklökar kräver att regelbundet få uppleva exploderande och fireworking smaker så vad passar då inte bättre än Indiskt när man ska ha vegetariskt
Fler av mina Lunch/Middags-tips hittar ni HÄR. På bilden ovan syns en rätt som vi ofta äter här hemma. Dels för att det är supergott men även för att det går snabbt att svänga ihop, ingredienserna är lätta att hitta ekologiska och till ett bra pris
Idag bjuder jag på ett recept på en saftig pumpakaka med glasyr. Jag tycker att smakerna fördjupas om kakan får stå i kylskåp till följande dag och kakans konsistens blir stadigare
Vilken underbar helg vi har haft. Solen har skinit i dagarna två och det har känts som vår i luften. Jag är glad som ni säkert förstår och det har funnits tid till att umgås med släkt och vänner samtidigt som solens strålar har åtnjutits i massor