Nu råkade det bli uppehåll på bloggen igen. Men men så är det ibland. R och jag har tok jobbat med att renovera ett litet hus i Sverige så vi kan fira lite semestrar där
Nu är det läge att hitta till en välsorterad fiskdisk och investera i lite goda skaldjur. Du kommer lång med ett paket blåmusslor som får koka i lite vittvin och grädde
Hej på er,. Sitter här och nästan avlider av värmeslag…. ) När jag körde för att hämta barnen efter jobbet idag stod biltermometern på 29 grader, solen har verkligen stekt idag
En vårlig rätt med fräscha smaker. En hel laxsida är enkel att grilla och trevlig att bjuda på. Grilla inte för länge, fisken eftersteks när du lyfter den av grillen
. En enkel wokrätt kan förhöja vilken vardagskväll eller helgkväll som helst. Wokrätter går ofta snabbt och lätt att laga men smakar ofta som om det är mycket tid nedlagt på dem
Peppar, peppar. Fast inte i bemärkelsen att häva otur genom att ta i trä, utan i en helt fantastisk gryta med massor av goda smaker från fem sorters peppar, bacon, purjolök, grädde och crème fraiche
Gör såhär. Värm ugnen till 200°. Tvätta och strimla purjolöken. Lägg purjolöken i botten av en ugnsform. Skär laxen i portionsbitar, ta bort skinnet, och lägg över purjolöken
Aubergine och zuccini lasange som ett tillbehör för ca fyra personer. 1 aubergine1 zuccini1 burk krossade tomater 400gr2 klyftor vitlök1 burk crème fraiche½dl riven smakrik ostsalt och pepparolja till stekningSätt ugnen på 250grader
Ibland kommer jag ihåg att titta på Niklas Mat, och för någon vecka sedan handlade det om lunchlådor och då gjorde Niklas den här grekiska couscous salladen