Skölj auberginenoch zucchinin. Jag fann receptet på Viktväktarnas hemsida och ville testa det. Fotot på rätten såg så lockande och god ut att jag inte kunde låta bli
Skär auberginenoch zucchinin i tunna skivor och stek dem i olivolja. salt och malen svartpeppar. Varva skivorna av zucchini, aubergineoch tomat i en ugnssäker form och krydda med salt och peppar
Halvera auberginernaoch skär rutmönster i varje halva. Aubergine. Skala och riv vitlök. Gnid in vitlök och olja samt salt och peppar efter smak över varje auberginehalva
Igår blev det en aubergineoch okragryta, rikligt kryddad med chili, ingefära och koriander. Häll därefter på de passerade tomaterna, aubergineköttet, garam masala, gurkmeja, röd chili, de fint stötta korianderfröna samt saltet
Salta auberginenoch stek skivorna och lök i olivolja tills de är mjuka. Fördela på aubergineskivorna. Smaksätt med lite svartpeppar och pressad vitlök och rör om
Ta ett hushållspapper och torka bort så mycket vätska som möjligt från auberginen. Jag har valt att grilla auberginen i det här receptet, men det går lika bra att steka den i pannan om man inte har möjlighet att grilla
Hacka zuccinin till stavar, hacka den gula löken i små tärningar och lägg sedan ner allt i en stor skål, kläck äggen, häll ner resten av ingredienserna skålen, och ha i så mycket salt och peppar som passar dig i smaken
Fylld aubergine med kassler och kvibille. Stek svamp, kassler och lök. Ta ut auberginenoch gröp ut så det blir en skål, hacka köttet och stek med kasslern
Skär auberginen i skivor och grilla/stek dem tills de är mjuka och har fått färg. Vardagen är i full gång med aktiviteter i stort sett varje dag och så ska man hinna med att ta det lugnt och njuta också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.