Expressen, Allt om LCHF, Julbak, foto. Martin Skredsvik, text. Mariann Andersson. Vill passa på att önska alla bloggläsare en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR
Ingredienser Portioner. 6 100 g skumtomtar 5 dl vispgrädde Till garnering skumtomtar vispad grädde färska hallon Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Rosta nötterna i en torr het panna tills skalen börjar spricka och nötterna får färg. Låt svalna. Häll över på en ren kökshandduk och gnugga bort skalen
Åh, dessa havrebollar/kokosbollar/kioskbollar är verkligen nostalgi för mig. Jag åt dem ofta när jag gick i högstadiet och de sålde dessa på friluftsgården där eller i kiosken i centrum
Hej på dig. Nu sitter vi tåget på väg hem från Stockholm igen. Hann med en lunch med tjejerna på Loppi innan vi var tvungna att ta oss till Centralen så nu har jag fått se hur dem har de på kontoret också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.