i detta gamla inläggetdenna varianten. Porchetta 10 persFyllningTill braspannanGör så här. Vi valde att servera vår porchetta i form av smörgåsar denna gången, var och en fick bygga sin egen macka vid bordet och lägga på vilka tillbehör man ville
Ingredients for 12 servings onion, chopped 10 cloves garlic, peeled ¼ cup apple cider vinegar ¼ cup stone ground mustard 1 cup orange juice 10 whole cloves 10 lb picnic ham, cured ½ cup honey ½ cup dijon mustard 1 tablespoon worcestershire sauce 1 cup brown sugar
Pitabröd är ju alltid najs att fylla med något gott och den här röran är supersmarrig. Tänk er själva en salt och krämig röra med fläskfilé och bacon med krispiga grönsaker och sås i ett varmt bröd
Sätt på ugnen på 225 grader. Skär kyckling fileerna i små bitar. Stek up dessa i den stekpanna på hög värme så att de fått lite färg (de behöver inte vara genomstekta helt)