i detta gamla inläggetdenna varianten. Porchetta 10 persFyllningTill braspannanGör så här. Vi valde att servera vår porchetta i form av smörgåsar denna gången, var och en fick bygga sin egen macka vid bordet och lägga på vilka tillbehör man ville
Pulledpork är en variant på Carnitas som jag gjorde för ett tag sedan. Långsamt tillagat fläskkött, kladdigt, starkt, rökigt, sött och fantastiskt gott
En rätt som jag först nyligen fick nys om är PulledPork där en av de mest intressanta varianterna härstammar från den amerikanska södern, där grillar man fläskkaré under lång tid i indirekt värme (eller en smoker) tills den blir så mör att den faller sönder när man petar i den
Pulledpork is a form of barbecue in which pork, usually shoulder cut (sometimes referred to as Boston butt) or mixed cuts, is cooked using a slow cook method
Här hemma firar vi världens bästa pappa med hans favoriträtt pulledpork. Jag hade hört mycket om pulledpork innan jag testade det första gången och det var faktiskt så där gott som alla sa
Som jag berättade häromdagen så skulle jag göra en pulledpork i söndags. Det har cirkulerat runt en del recept på pulledpork i matbloggsvärlden men jag körde på Tina Nordströms recept som hon körde i sitt nya program "Tina på besök"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.