Alltså det här är ju nästan inget recept, en pyttipanna är ju så himla bra just för att den kan innehålla lite vad som helst, men oavsett ingredienser så blir den helt galet god i en Muurikka (eller annan stekhäll)
Köttfärs är nog det vi äter mest till middag här hemma, oftast har vi hela frysen full. Antagligen beror det på att det går att göra så otroligt mycket olika rätter med just köttfärs, bland annat köttfärssåser av olika slag, gratänger, biffar, köttbullar, soppa
1. Skär fläskfilén i mindre bitar. Bryn dom sedan i panna och salta och peppra. Ställ åt sidan. 2. Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivit genomskinlig
God morgon, härligt att vakna upp denna lördag och komma på att det är just lördag och inte söndag. Gårdagens middag blev en lättgjord fläskfilégryta som jag snabbt slängde ihop med ingredienser som i alla fall vi oftast har hemma
Här bjuder jag på en mycket god och snabblagad mat att fixa fram – vardag som helg. Vi bjöds på denna hos ett par vänner första gången och den var mycket god så den har blivit en av de tacovarianter som vi gör ofta här hemma