Middag

Middag

  • 10 Recept
Kasslergratäng

Kasslergratäng

750 g benfri kassler. 11½ kg potatis. 11 morot. 12 gula lökar. 13 vitlöksklyftor. 11 röd paprika. 11 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja
Enchiladas

Enchiladas

Sätt ugnen på 200°C. Koka upp vatten, kertsup och cream fraich, grönsaksbuljongtärning, sweetchili, pizzakrydda, vitlökssalt, vitlök,under omrörning
Kroppkakor med lingon och brynt smör

Kroppkakor med lingon och brynt smör

Koka potatisen mjuk i saltat vatten. Tärna fläsket och finhacka löken. Stek snabbt i smöret. Blanda med kryddpeppar och låt svalna
Färsgratäng

Färsgratäng

Hacka löken och fräs den i en stekpanna med smör. Tillsätt färsen och stek den smulig. Tillsätt tomater, tomatpuré, worcestershiresås och strimlade, soltorkade tomater
Mangokyckling i form

Mangokyckling i form

Dela kycklingfiléerna i mindre bitar och bryn i en stekpanna med smör. Lägg över i en form. Skär svampen i bitar och fräs med smör i stekpannan
Bondomelett

Bondomelett

Skala, dela och skiva löken. Dela, kärna ur och strimla paprikan. Tärna potatis och morot. Stek löken i en stekpanna med smör utan att den får färg