Låt puttra några min så osten smälter och såsen tjocknat. Stek ca 3-4 min på varje sida i rikligt med smör så att paneringen blir krispig och osten smälter
Häll över grädden och mjölken, sänk värmen och låt den puttra under omrörning i 7 minuter. Nu ska ni få recept på något gott, om ni gillar pasta, kassler, timjan och gröna ärtor
Lägg ner fisken i pannan och låt den steka på ena sidan ca 1 min. Tillsätt grädde, fiskfond och senap och låt sjuda på svag värme ca 3-4 min tills fisken känns klar. Värm ärtorna i en kastrull med vatten ca 1 min
Servera med asiatiskt ris (jasminris) kokat utan salt, soja och sambal oelek. Låt småsjuda i ca 3 min. Slå bambuskott och champinjoner i ett durkslag, skölj och skär purjolöken i bitar lägg även det i durkslaget
Skär kycklingen i mindre bitar. Skär kycklingen i mindre bitar. Jag använde ketchup med 50% mindre socker, så om ni har ”vanlig” ketchup hemma så kanske ni vill minska ner på sockermängden i såsen. Lägg alla bitar i en stor påse (minst 3 liters) och häll i maizenan. Stoppa in kycklingen i ugnen i ca 30 minuter, men vänd kycklingen 2-3 gånger under tiden så att inte såsen bränns. ca 30 minuter