Putsa bort onödigt fett från kycklingen (spar skinnet det kan man ta bort när man äter eftersom det ger smak och ger ett saftigare kött) och krydda med salt och peppar och lägg i en ugnsform och låt dom gå på 225 grader i ca 15 minuter
När jag var på safari åt jag en marockansk grönsaksgryta till lunch på Red chillis rest camp. Jag gillar blandningen av kryddor i den sortens grytor - kardemumma, kanel, malt korianderfrö (något helt annat än färsk koriander) och spiskummin
Just nu följer jag programmet Hela England bakar på TV. För några veckor sedan bakade deltagarna scones och dem fick Paul Hollywood´s recept att utgå ifrån
Höstlovet har varit så bra, men alldeles för kort. Jag har jobbat 2 av 5 dagar och fått en hel del gjort, hunnit umgås med mina älskade barn och mina underbara vänner
Åååhhhååhhhh Pasta Carbonara gjort på lchf pastan. Lyyyyyxigt. Det var sååååååå gott. Jag är ju lite jobbig med att inte måtta när jag lagar mat men ungefär så här gjorde jag
. Denna pajen var en 10 poängare. Den var så god. Jag gjorde pajskalet glutenfritt vilket blev lite sådär eftersom kanterna smälte ner i ugnen så det bev mer bara en botten
Koka pastan enl anvisning på paketet. Skär kassler i cm-stora bitar samt finhacka shalottenlöken, fräs i lite smör i en stekpanna på inte allt för hög värme då bränner löken och blir bitter