Sortera bilarna i de olika färgerna. Häll upp 3 dl grädde i en kastrull och värm upp på svag värme häll ner 40- 50 sorterade småbilar i en av färgerna och rör om tills allt har smält
MEN gud vilken GOOOD suppe. Hämtat ur ica buffés ”billigt”. I receptet står det att man ska ha ica´s frysta vitlöksbaguetter, men jag tog min goda franska som jag hade vitlökssmör på istället
Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen. Värm lite matolja i en wok eller stekpanna, stek broccolin och paprikan i ca 5 minuter på mellanvärme
Pyttipanna tycker jag är ganska gott, men när jag pluggade i Lund föråt jag mig lite på fryst Krögarpytt som vi alltid hade hemma som backup, så det är inte ofta jag äter någon form av pyttipanna numera
En panerad variant med vitlöksmak på paneringen, egentligen stod det pressad vitlök i ursprungsreceptet men vi upptäckte snabbt att det fanns en mycket enklare väg att gå som hette vitlökspulver
Jag satt och bläddrade bland lite gamla recept och hittade detta på en klassisk pannbiff. Blev så sugen att jag var tvungen att slå slag i saken och veva ihop en smet
När broccolin är lite fast fortfarande fast ändå mycket kokt, häll av vattnet ur kastrullen och lägg i en klick smör och mixa med mixerstav häll därefter i en skvätt vispgrädde och fortsätt mixa
Allt mycketgott, och mycket trevligt sällskap för både vuxna och barn. Fick jag bara lov att välja en enda maträtt bland allt gott som finns så blir det en dubbelpanerad schnitzel faktiskt, och hemmagjord är så klart godast