Ingredienser Portioner. 4 3 schalottenlökar 1 vitlöksklyfta 9 dl svampbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 2 msk olivolja 3 dl carnaroli- eller arborioris 2 dl vitt vin eller matlagningsvin 250 g kastanjechampinjoner 3 msk smör 2 dl riven parmesanost salt och nymalen svartpeppar ruccola till servering Lägg till i inköpslistan
En smarrig linssås med pasta och riven ost passar finfint i matlådan. Linssås med ajvar relish är gott och smakrikt alternativ till den vanliga linssås som jag vanligtvis brukar göra (se recept på den vanliga linssåsen här)
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen och låt rinna av. Skala löken och skiva den. Strimla squashen, skär haloumin i tärningar och dela tomaterna
Stroganoff gjord på halloumi istället kött för kött. Grytan blir riktigt mustig och god. Testa även att göra en ljuvligt god carbonara med halloumi, recept hittar du HÄR
Meat-free Monday igen och vegetariskt blir ju mer och mer populärt överallt. Det är verkligen en stark trend, vilket man kan förstå då det är bra både för miljön och för plånboken