Ingredienser Portioner. 8 3 förp kokta kidneybönor (à 380 g) 5 vitlöksklyftor 300 g rotselleri 300 g palsternacka 200 g morötter 6 dl crème fraiche (34%) 2 förp krossade tomater (à ca 400 g) 2 tsk torkad rosmarin 2 tsk torkad timjan 3 tsk salt 1 1/2 tsk malen svartpeppar 18 lasagneplattor olivolja till formen 100 g riven ost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kidneybönor 25 % rabatt ICA 380 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Vita bönor 25 % rabatt ICA 380 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Svarta bönor 25 % rabatt ICA 380 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Lasagneplattor glutenfri 25 % rabatt ICA 250 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad GoGreen 10
Receptet till dessa grymt goda kikärtsbiffar, med morötter och curry, kommer från ica. Ena dagen käkade vi biffarna med rosa sås (se här), kokt broccoli och ugnsstekt potatis
Den här innehållsrika italienska linsgrytan smakade helt förträffligt bra tillsammans med rivna morötter samt nykokt pasta, toppad med lite riven parmesan
Jag postade det här receptet för första gången i januari i samarbete med Cervera, men då bara som ett av fem recept i ett menyinlägg, så jag tänkte att det ju verkligen borde få sig ett eget inlägg
Ena dagen serverade vi den goda ris- och bönröran som fyllning i tortillabröd tillsammans med riven ost, majskorn, hackad paprika och en klick crème fraiche
Mosa sönder linserna med en gaffel. Fräs "hacket" i en stekpanna med olja. Blanda "hacket" med linser och smulat bröd i en skål och arbeta ihop till en smet
Rör om då och då och späd ut med lite vatten i omgångar under tiden grytan puttrar. Låt inte linserna brännas i botten av kastrullen, såsen är ganska tjock, så rör om med jämna mellanrum
Servera i hamburgerbröd med klassiska tillbehör. Stek i olja på medelvärme ca 4 min per sida. 1. Fräs morötter, vitlök och spiskummin i olja några minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.