Jag började med att fräsa på mina burkchampinjoner i en olja som jag sparat från en glasburk med soltorkade tomater, jag har faktiskt även haft i färsk chili i den oljeflaskan ett tag så det dragit åt sig lite styrka
Enkelt, gott och passar till mycket. Variera med olika kryddor eller andra rotsaker. Ät dem tillsammans med stekt bacon och lingonsylt, köttbiten på fredagskvällen
Svamp hör ju lite hösten till och grilla vill man gärna göra för att hålla kvar sommaren lite. Så vi grillade helt enkelt portabello som burgare i helgen, riktigt riktigt gott - för att inte tala om enkelt
Vad jag tyckte om den grejen kan ni läsa i det här inlägget, men en av de grejerna jag kanske mest tar med mig ifrån det är det här helt fantastiska receptet på en av mina favoriträtter – Pad Thai
Måndagar brukar vara en seg dag för de allra flesta och det kanske känns som att det inte finns så mycket energi kvar till att laga något ätbart efter arbetsdagens slut
Gör så här. Koka spaghettin enligt anvisning på förpackningen. Plocka grönkålen från den hårda stammen. Häll syrad grädde och fond i en kastrull tillsammans med repad grönkål