Nudlar är perfekt snabbmat som man enkelt kan slänga ihop. Detta recept är en förenklad version på nudlar och som jag ofta lagar under stressiga dagar när jag vill få upp en god middag på bordet
Snabbt, gott och fräscht – en underbar måltid med smaker jag älskar. Nyttigt är det också eftersom det här verkligen är snabbvarianten där jag inte wokar nudlarna utan bara blandar de kokta/blötlagda nudlarna med färsk ingefära, vitlök och chili
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris eller annat gryn 1/2 blomkål (1/2 blomkål motsvarar ca 200 g) 2 msk olja 2 tsk curry ca 500 g skivad kassler 1/2 kruka gräslök 2 dl matyoghurt salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Turkisk yoghurt eller Grekisk yoghurt 20 % rabatt Salakis 1000 g Mer info Ladda kupong
Så här gör du. 50 minuter. Sätt ugnen på 225 grader. Smula jästen i en stor bunke. Mät upp mjölet. Smält smöret i en kastrull, häll på mjölk och se till att det blir fingervarmt
En väldigt god gratäng färdig att ätas som den är eller tillsammans med pasta, ris, bulgur etc. En härligt krämig sås med ostsås tillsammans med kassler och purjolök