Meat-free Monday igen och vegetariskt blir ju mer och mer populärt överallt. Det är verkligen en stark trend, vilket man kan förstå då det är bra både för miljön och för plånboken
1. sätt ugnen på 200 grader och smörj in formen. 2. skär kycklingen i små bitar och ha i det i formen. 3. koka grädden, crème frachen, soja, fonden och kryddorna
Svärmor och svärfar bjöd på middag under påsklovet. Det blev två olika fiskrätter. Den här har jag bloggat om förut, men blir så god att den är värd ett extranummer
Hej. Hoppas ni har det bra och inte snöat in helt. Här har det kommit mängder med snö dom senaste dagarna och det fortsätter ännu och verkar ska göra så nån dag till
Visst är det väl skönt med okomplicerad mat med rena smaker. Jag drar lätt iväg och lägger till ingredienser för att få med så mycket gott som möjligt men den gyllene regeln för de flesta kockar är att less is more
Så lätt att göra och mycket god. Bra och billig vegetarisk mat. 3 dl rivna morötter 1 hackad gul lök2 pressade vitlöksklyftor 1 msk rosmarin 2 grönsaksbuljongtärningarFräs i smör och olja
Världens godaste pasta med fläskfilé. Nu är det helg igen och idag har vi varit på invigningen av grillmässan i Kungsträdgården som vi var inbjudna till och det var roligt även fast det ösregnade