Låt gärna stå någon timma i kylen innan du bygger din tårta, min fick stå över natten. Jag fick i förra veckan en förfrågan gällande detta recept som jag använt mig av i ett tidigare inlägg
En saftig och maffig morotstårta fylld med en sötsyrlig creamcheese frosting. De bästa med den här tårtan tycker jag är att det är så himla roligt att baka just tårtor och de sämsta är väl att de tar lite tid
Jag läser mycket Amerikanska bloggar och matmagasin för att få inspiration och för ganska länge sen, säkert ett halvår sedan, snubblade jag på en tårta från blogglänken ovan som jag kände att jag bara måste prova mig på att baka
Jag blir så glad när jag får tillfälle att baka tårta – det är ju så himla roligt. Bilden i mitt huvud, tårtan framför mig … Drömgod blev den i alla fall, min hallon- och chokladtårta
Tårtbottnen. Sätt ugnen på 160°C. Smörj och mjöla en rund bakform med avtagbara kanter (26 cm). Vispa margarinet och sockret tills det är vitt och poröst med elvisp
The more the merrier kanske man kan säga om den här tårtan. En tårta hör iallafall till och då Fabian och jag slagit våra kloka huvuden ihop kom vi fram till att en hallon/jordgubbs/kinderägg/maltesers/finger/chokladtårta måste vara den absolut snyggaste och godaste kombinationen
Annars är det din fantasi och godisbutiken som sätter stopp för vad du kan ha i en tårta. På många bakforum på Facebook och i många bloggar så frågar många sig ”Vad är fluff
Hej och välkomna till min blogg. Jag heter Madelene och är 24 år, jag bor tillsammans med min familj bestående av sambo B, vår dotter Ena som är född i oktober 2012 och vårt senaste tillskott Edin som föddes i April -14