Tänk på att all sya, kalvfond och köttbuljong ska inte hällas i direkt. 2 fläskfiléer 1 msk rosmarin (torkad)sal & peppar 1,5 dl crème fraîche 3 dl vispgrädde 3 tsk soya 2 msk kalvfond 2 msk balsamicovinäger 2 dl vatten 1 köttbuljong Salta och peppara. 1 köttbuljong Sal
Putsa och skiva köttet. Stek köttet i en stekpanna smör på båda sidor tills det fått fin färg. Skala och skiva löken och lägg ner i stekpannan och fräs någon minut
Lägg över allt i lämplig panna och låt bryna ihop en stund, tilsätt vatten och resten av ingridienserna, låt koka ihop, tillsätt grädden och låt puttra tills köttet är mört
1,2 kg entrecôte 0,5 dl finhackad rosmarin 4 finhackade vitlöksklyftor 1,5 dl chilisås 4 msk whisky 1 msk chiliflakes salt och svartpeppar till grillning Skär köttet i stora kuber